Fiat Bravo Uyumlu Clarion GL-500 Multimedia – Hatasız, 1 Aylık, Garantili

BravocluB

Yönetici
Yönetici
Fiat Bravo aracına özel tasarlanmış, orijinal yapıyı bozmadan (kesme-biçme işlemi gerektirmeden) doğrudan soket sokete uyumlu olan Clarion GL-500 multimedya cihazım satılıktır. Cihazı alalı henüz 1 ay olmuştur; kutusu, belgeleri ve hatta ekran üzerindeki jelatini dahi hala durmaktadır.

1.webp

2.webp

Neden Satıyorum?​

Cihazdan performans ve kullanım olarak son derece memnunum. Ancak aracıma çok üst düzey, profesyonel bir ses sistemi kurduğum için daha spesifik bir üniteye geçiş yapma kararı aldım. Bu nedenle, sıfır ayarındaki bu cihazı yeni sahibine teslim etmek istiyorum.

Cihazın Öne Çıkan Teknik Özellikleri​

• Model: Clarion GL-500 (Fiat Bravo Özel Seri)
  • Performans: 4 GB RAM / 64 GB Dahili Hafıza (Donma ve kasma yapmaz, akıcı arayüz).
  • Ekran: Yüksek çözünürlüklü dokunmatik panel (Jelatini üzerindedir).
  • Donanım: Geri görüş kamerası pakete dahildir.
  • Montaj: Aracın orijinal kablo yapısına uygundur, kesme veya biçme gerektirmez. Direksiyon kumandası ile tam uyumlu çalışır.
  • Bağlantı: Güncel navigasyon, Bluetooth, Wi-Fi ve uygulama desteği.

Satış Detayları ve Güven​

• Test İmkanı: Cihaz şu an aracımda takılı haldedir. Ciddi alıcılar gelip tüm özelliklerini, ses kalitesini ve hızını test ederek, içine sinerek alabilirler.
  • Durum: Kutusu ve tüm kutu içeriği eksiksiz olarak teslim edilecektir.
  • Fiyat: 10.000 TL
Piyasada bulunan düşük RAM'li, yavaş cihazlarla karıştırmayın. Clarion kalitesini ve 4GB RAM farkını kullandığınızda anlayacaksınız.

İletişim: Detaylı bilgi almak ve cihazı yerinde görmek için mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.

Geri