Aranızda Olmaktan Mutluluk Duyarım - Nejdet Bayram / Fiat Bravo 2010

BravocluB

Yönetici
Yönetici
Değerli arkadaşlar ve kıymetli otomobil tutkunları, hepinize merhaba,

Ben Nejdet Bayram. 1986 Diyarbakır doğumluyum. Yaklaşık iki ay önce, severek bindiğim ve uzun yıllar birlikteliğimizi sürdürmeyi planladığım 2010 model Fiat Bravo aracımı alarak aranıza katıldım. Şu anki deneyimlerimden oldukça memnunum ve aracımı her geçen gün daha çok benimsiyorum.

Hayat hikayem biraz şehirler arası bir yolculuk gibi geçti; 10 yaşımda memleketim Diyarbakır’dan İstanbul’a taşındık. Yaklaşık 10 yıl burada yaşadıktan sonra 6 yıl süren bir İzmir maceramız oldu. Ardından iş vesilesiyle Tekirdağ’a geçtik ve 10 yılımızı da orada devirdik. Evlendikten sonra ise tekrar İstanbul’a, başladığımız yere dönüş yaptım ve şu an burada ikamet etmekteyim.

Mesleğim gereği el becerisi ve teknik detayların tam merkezindeyim. 10 yaşından beri mekanik sektörünün içerisindeyim; su tesisatı, doğalgaz ve yangın sistemleri üzerine uzmanlaştım. İşimi her zaman severek ve "gerektiği gibi" yapmayı ilke edinen, çekirdekten yetişme bir ustayım.

Otomobil Tutkum ve Aracım:Modifiyeli araçları her zaman sevmişimdir ancak benim anlayışım her zaman "sadeliğin şıklığı" üzerine kurulu olmuştur. Aracımı aldıktan sonra ilk iş olarak performans odaklı bir yazılım uygulaması yaptım ve keyifli bir ses sistemi kurdum. Şimdilerde ise acele etmeden, zamanla ve tadını çıkararak ufak dokunuşlarla aracımı geliştirmeye devam ediyorum.

Siz değerli dostlarla tanışmak, bilgi alışverişinde bulunmak ve fırsat buldukça düzenlenen buluşmalarda, gezilerde bir araya gelmekten büyük mutluluk duyarım. Paylaşımın ve dostluğun ön planda olduğu bu güzel ortamda, benim de bir katkım olursa ne mutlu bana.

Hepinizle tanıştığıma şimdiden memnun oldum, herkese kazasız belasız ve keyifli sürüşler dilerim!

Geri