Herkese merhaba aracım bazen motor ışığı yakıyor ben genelde opet ten yakıt alıyorum bazen de shel petrolden alıyorum bir yazılım modifiye konuşma videosunda izlemiştim yazılım olan bir araç shel yakıtından sensorden dolayı arıza veriyor demişlerdi bir kaç seferdir banada deng geldi opet ten alırken motor arıza ışığı yanmıyor ama shel den aldığımda bir kaç sefer deng geldi motor arıza ışığı yaktı o videodaki konuşmayı gördükten sonra aklıma geldi böyle bir sıkıntı varmı yokmu.
Uzun süredir opetten alıyorum motor arıza ışığı yanmıyor ama shelden aldığımda yandı bende o konuşmayı izledikten sonra sürekli opetten almaya başladım ve uzun süredir motor arıza ışığı yanmıyor bu konu hakkında bilgisi olan bilgi verirseniz çok sevinirim teşekkürler şimdiden.
Uzun süredir opetten alıyorum motor arıza ışığı yanmıyor ama shelden aldığımda yandı bende o konuşmayı izledikten sonra sürekli opetten almaya başladım ve uzun süredir motor arıza ışığı yanmıyor bu konu hakkında bilgisi olan bilgi verirseniz çok sevinirim teşekkürler şimdiden.